Zweefvliegen: Een unieke beleving

Voor wie

Zweefvliegen voor groepen vanaf 5 personen die geïnteresseerd zijn in het meemaken van een unieke beleving.

Of het gaat om mensen uit het bedrijfsleven, instellingen, families, vriendengroepen; iedereen is welkom om bij ons een geweldige ervaring op te doen met het zweefvliegen. Samen zweefvliegen is spannend en avontuurlijk; een beleving om nooit meer te vergeten!

Het zweefvliegen

Maar hoe gaat het zweefvliegen in zijn werk? Wel, we starten gezellig met koffie en koek en een korte uitleg over de principes van het zweefvliegen en de werking van het zweefvliegtuig.

Vervolgens volgt er een briefing over veiligheid met bijbehorende instructies. Na de briefing begeven we ons naar het veld waar we onder begeleiding van ervaren zweefvliegers en een instructeur een vlucht maken. De vluchtduur is  afhankelijk van de weersomstandigheden, maar zal ongetwijfeld een wauw factor geven. Nadat iedereen genoten heeft van een zweefvlucht, drinken we samen een drankje op het veld.

Daarna begeven we ons naar de bar waar jullie nog kunnen genieten van een drankje en een bittergarnituur.

Indien gewenst kunnen we voor de hongerige gasten ook luxe broodjes verzorgen.

De mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden en  we vliegen groepen vanaf 5 personen op woensdagen. Wij bieden een avondvullend programma waarbij we tussen 16-17  uur verzamelen. De enige kanttekening die we nog moeten maken, is dat het zweefvliegen weersafhankelijk is. Bij slecht weer zal een nieuwe afspraak voor het vliegen gemaakt moeten worden!

Mocht u geïnteresseerd zijn, geven wij graag een persoonlijke toelichting op de mogelijkheden en de kosten.

U kunt zich melden bij zvcintro@gmail.com

Wij zien jullie graag terug op onze prachtige zweefvliegclub! Tot dan!