Corona

Vanwege de maatregelen rondom Corona is meevliegen met ons voor onbepaalde tijd helaas niet mogelijk. Je kunt je eventueel wel aanmelden dan nemen wij contact met je op zodra meevliegen weer mogelijk is.

Meevliegen?

Zweefvliegclub Volkel en KluZC Volkel bieden je graag de gelegenheid om eens mee te vliegen en een vlucht te maken in een zweefvliegtuig, dit is een mooie kans om de omgeving van Volkel en de vliegbasis eens vanuit de lucht te kunnen bekijken. De vlucht begint met een spectaculaire lierstart die je van 0- tot 100 km/h laat accelereren in 2-3 seconden tot een hoogte van 400-500 meter. Daarna gaat de vlucht over in serene glijvlucht, hierdoor heb je alle tijd en rust om te genieten van het uitzicht. Tegenover een donatie van € 40,- staat een prachtige zweefvlucht in een van onze lestoestellen met een ervaren zweefvlieger. Dit gebeurt doorgaans op vrijdagavond in de maanden april t/m september. Kortom, meevliegen? Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Doe een vlucht cadeau!

Ben je op zoek naar een uniek en bijzonder cadeau? Cadeautip: doe een vlucht met een zweefvliegtuig cadeau! Een ervaring om nooit te vergeten…

Motorzwever

Naast 7 zweefvliegtuigen is Zweefvliegclub Volkel ook in het bezit van een motorzwever. Tegenover een donatie van € 55,- maak je een vlucht van 20 minuten. Met de motorzwever start en landt je op de verharde baan van Vliegbasis Volkel en maak je een vlucht in de omgeving. Meevliegen op de motorzwever gebeurt ook op vrijdagavond.

Voorwaarden

  • Als je mee wil vliegen dienen wij je minimaal 3 weken voor de afspraak officieel aan te melden bij de vliegbasis om toegang te kunnen krijgen.
  • Op de dag zelf wordt je door een van onze leden bij de poort van de vliegbasis opgehaald en hij/zij begeleidt je naar de zweefvliegclub.
  • Per “meevlieger” mag er maximaal één “kijker/begeleider” gratis mee op de vliegbasis.
  • Omdat onze vliegtuigen beperkt zijn in ruimte en startgewicht zijn aan de passagier enkele eisen verbonden. Minimale leeftijd om mee te mogen vliegen is 8 jaar, maximale lengte 2 meter en maximaal gewicht 110 kg.

Vul snel het formulier in

Wilt u een keer meevliegen? Vul snel het onderstaand formulier in!