Luchtmachtdagen 2019

Luchtmachtdagen 2019

Open huis Zweefvliegclub Volkel tijdens Luchtmachtdagen 2019

Tijdens de Luchtmachtdagen (14 en 15 juni) toont niet alleen de Koninklijke Luchtmacht zich op spectaculaire wijze aan je, ook Zweefvliegclub Volkel geeft Acte de présence! De Luchtmachtdagen zijn ook echte open dagen en bieden een ‘kijkje in de keuken’ van onze zweefvliegclub. Onze clubleden zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. En dan is er nog het speerpunt van werving van nieuwe leden, waardoor je ons zeker moet bezoeken tijdens de Luchtmachtdagen. De Luchtmachtdagen vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 en vinden plaats in Volkel (Noord-Brabant).

Maak kennis met de gezelligste zweefvliegclub van Nederland

  • Bekijk een zweefvliegtuig van dichtbij
  • Kom alles te weten over zweefvliegen
  • Een kijkje achter de schermen
  • Bewonder onze hangaar welke voorkomt op de lijst van Rijksmonumenten
  • Een interactief programma waaraan je deel kunt nemen
  • Maak een vlucht in een zweefvliegtuig op de simulator
  • Informatie over het lid worden bij onze zweefvliegclub

Laat je carière als piloot bij ons beginnen

Een aantal leden van onze club zijn vlieger bij defensie of zijn piloot bij een luchtvaartmaatschappij. Een grote overeenkomst tussen deze clubleden is hun passie voor vliegen, “echt vliegen” zoals zij dat noemen. Het ontwikkelen van “het vliegerhandje” leer je nu eenmaal het beste in een zweefvliegtuig. “Een goede piloot is een zweefvlieger” wordt maar al te vaak gezegd in de vliegwereld. Begin je vliegcarière daarom bij Zweefvliegclub Volkel.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden

Omdat wij te gast zijn op vliegbasis Volkel kun je ons normaal gesproken niet zomaar bezoeken, de Luchtmachtdagen bieden hiertoe wel een mooie kans. Woon je in de omgeving van de vliegbasis dan heb je ons ongetwijfeld wel eens in de lucht gezien, nu kunt je ons een keer van dichtbij bekijken. Altijd al de droom gehad om zelf te leren vliegen? Maak deze droom dan waar en wordt lid van onze club!

Maak kans op een gratis vlucht!

Tijdens de luchtmachtdagen 2019 verloten wij een aantal vluchten. Heb je altijd de vliegbasis en omgeving eens vanuit de lucht willen bekijken? Droomde je er als kind al van om te kunnen vliegen? Wil je alles weten over zweefvliegen in het algemeen, en zweefvliegclub Volkel in het bijzonder? Zou je het leuk vinden om een persoonlijke rondleiding in onze hangaar (Rijksmonument) te krijgen en zou je alvast een vlucht in een zweefvlieg-simulator willen maken? Vul dan NU dit formulier in, krijg een persoonlijke uitnodiging en maak kans op een GRATIS vlucht:

Formulier LMD2019: