Paaslunch & Burger Diner

Paaslunch & Burger Diner

Op 2e Paasdag is er met grote inzet van de barcommissie een geweldig goed verzorgde lunch en diner verzorgd. De dag begon met een grote opkomst in de briefingroom, en een groot gedeelte hiervan kwam niet alleen om te vliegen zo bleek ’s avonds. Maar goed eerst “moest” er nog gevlogen worden…

Na afloop van de briefing werden de vliegtuigen en startmiddelen naar het veld gebracht waar al snel bleek dat de weersvoorspelling klopten, het werd een warme dag. Petjes op, goed smeren en voldoende drinken was het devies en zo werden de eerste vluchten gestart. Het bleek een lekker thermische dag te zijn met maarliefst 51 lierstarts en drie vluchten met de motorzwever waren er in totaal 6 kisten goed bezet.

Het harde werken in de ochtend werd beloont met een heerlijke lunch op de startplaats. Soepen, broodjes met een snack en zelfs gebakken eitjes maakte het samen met het mooie weer een prachtige middag.

Aan het einde van de vliegdag was het diner nagenoeg gereed. Nadat alle kisten gewassen en wel in de hangaar stonden en andere formaliteiten waren afgehandeld kon het Burger diner beginnen. Het was niet alleen een lust voor het oog om te zien hoe de hamburgers bereid werden, vooral de smaak ervan overtrof alles. Dit samen met het bekende biertje maakte het weer echt een Zweefvliegclub Volkel feestje… Met grote dank aan de barcommissie in het algemeen en een aantal leden in het bijzonder die dit mogelijk hebben gemaakt.